We're everywhere!

Hier kun je ons deze maanden zoal zien en horen:


30 aug. - Lelystad

Altijd leuk om een besloten feest op te luisteren met het repertoire van Fleetwood Mac! Maar vanavond brengen we ook ander repertoire (funk, soul, disco, pop, rock en goede meezingers) want dat vinden we ook heel leuk!


???

Intieme setting? Grote zaal? Alles is bespreekbaar en samen kijken we naar de mogelijkheden om u en uw gasten een onvergetelijke avond te bezorgen. Stuur ons een mailtje voor meer info of voor boekingen.


Looking back, so long ago...

Was jij erbij??


8 aug. - Katwijk

We waren er al eerder en toen was het erg gezellig. Nu dan tijdens het Noordzee Zomerfestival. Een lekker dikke driesetter ten gehore gebracht voor een enthousiast publiek. Locatie: Café The Pocket, Badstraat 38 in Katwijk


1 juni. - Deurne

Een week voordat Fleetwood Mac acte de présènce kwam geven op Pinkpop, warmden wij het publiek alvast op met An Evening with Fleetwood Back. Locatie: Muziekcafé TAM TAM, Molenstraat 13 in Deurne


17 mei - Kubus, Lelystad

Fleetwood Back bestaat in 2019 alweer 5 jaar! En dat feestje vierden we op vrijdag 17 mei in een uitverkochte Kubus. En een feest dat was het.... We deden er aan het eind zelfs nog een schepje bovenop met 12 leden van Popkoor Expression op het podium als vocale ondersteuning. Gedurende de avond werd alles op beeld vastgelegd door maar liefst 9 cameramensen. Binnenkort kunnen jullie dus een profi promo-video verwachten! Het was een fantastische avond, wij hebben genoten! En aan de vele positieve reacties te merken, het publiek in de zaal minstens zo veel! Dit concert werd mede mogelijk gemaakt door LAPP creatieve hub, onze crew (Ben en Steef), Michael (geluid), Igor (licht), Olaf (audio-opnames), Multi Elektrotechniek (equipment) en - last but not least - het 9-koppige camerateam onder regie van Jan Miltenburg (Miltenburg AV). Dank aan allen!

5 mei 2019 - Black 'n Blue festival - Wilp

Wij vierden in 2019 de vrijheid in Wilp! Wat trouwens het oudste dijkdorp van Nederland blijkt te zijn. Wisten wij ook niet ;)


21 apr 2019 - Rockfest

Fleetwood Back went south en reisde in het zonnige Paasweekend af naar Knokke-Heist aan de kust van België. Hebben er gelijk maar een weekendje van gemaakt!


2 maart 2019 - JSO Tributenight

Op zaterdag 2 maart traden we op tijdens de JamSessie Oldebroek Tributenight. Ook Elove (Electric Light Orchestra tributeband) gaf daar acte de présènce. Was gezellig druk!


20 jan. - Nieuw-Vennep

Tijdens de Bulls Jam op 20 januari 2019 kon je genieten van (en meedoen aan) een gezellige jam in een gezellig café. Als Fleetwood Back vormden wij bij deze jams de sessieband. Locatie: Bulls Café, Hoofdweg 1157 in Nieuw-Vennep.


30 dec. - Past to Present

Liefhebbers van goede muziek en nostalgie worden elke zondag tussen 17.00-19.00 op radio AFM op hun wenken bediend tijdens Past to Present. Wij schoven vlak voor de jaarwisseling aan bij Gerard om het jaar muzikaal af te sluiten en hebben 3 uur (!) live op de radio gespeeld.


18 nov. - Nieuw-Vennep

Tijdens de Bulls Jam op 18 november 2018 kon je genieten van (en meedoen aan) een gezellige jam in een gezellig café. Als Fleetwood Back vormen wij bij deze jams de sessieband. Locatie: Bulls Café, Hoofdweg 1157 in Nieuw-Vennep.


3 nov. - Lelystad

Zaterdag 3 november organiseerde Lelykracht voor het eerst in Lelystad een Huiskamerfestival. We speelden hier voor het eerst (en zeker niet voor het laatst!) een semi-akoestische set met 'Ton op z'n cajon'. Wat we er voor terug kregen? Enthousiaste reacties en een spontane opbrengst van 100 euro voor Stichting Muziekids. Volgend jaar weer wat ons betreft!


21 okt. - Nieuw-Vennep

Tijdens de Bulls Jam op 21 oktober 2018 kon je weer genieten van (en meedoen aan) een gezellige jam in een gezellig café. Als Fleetwood Back vormen wij bij deze jams de sessieband. Locatie: Bulls Café, Hoofdweg 1157 in Nieuw-Vennep.


6 okt. - Denekamp

Denekamp: daar zit muziek in! Zeven podia met zeven tributebands, dus er was genoeg te zien en horen! In Hotel De Schout hebben we 3 sets gespeeld van 45 minuten (okee dan, de laatste was een uur ;) ) voor een stampvolle en enthousiaste zaal. Volgend jaar weer wat ons betreft!


5 okt. - Elburg

Besloten bedrijfsfeest bij Beachclub NU in Elburg waar de voetjes lekker van de vloer gingen met een mix van Fleetwood Mac en een hele bups aan onze disco- groove- en rockstampers!


16 sept - Nieuw-Vennep

Tijdens de Bulls Jam op 16 september 2018 kon je weer genieten van (en meedoen aan) een gezellige jam in een gezellig café. Als Fleetwood Back vormen wij bij deze jams de sessieband. Locatie: Bulls Café, Hoofdweg 1157 in Nieuw-Vennep.


25 aug. - Lelystad

Besloten feest...in een huiskamer de voetjes van de vloer krijgen? Ask no more: u vraagt, wij draaien!


24 aug. - Den Haag

Besloten feest...speciaal voor deze gelegenheid gingen we deze avond ook op de GROOVE! tour. Een avond lang swingen en feesten geblazen dus! Het dak ging er af! Letterlijk, want buiten was het noodweer, maar dat mocht de pret binnen niet drukken ;)


23 juni - Lelystad

Voorafgaand aan de laatste voorstelling van Zilte Zee, Zoete Dromen (Het Spektakel van Lelystad), vond er in het stadshart een muziekprogramma plaats, georganiseerd door De Kubus. Wij vormden daarvan de afsluiter!


10 juni - Nieuw-Vennep

Tijdens de Bulls Jam op 10 juni 2018 kon je genieten van (en meedoen aan) een gezellige jam in een gezellig café. Als Fleetwood Back vormden wij bij deze jams de sessieband. Locatie: Bulls Café, Hoofdweg 1157 in Nieuw-Vennep.


13 mei - Nieuw-Vennep

Tijdens de Bulls Jam op 13 mei 2018 kon je genieten van (en meedoen aan) een gezellige jam in een gezellig café. Als Fleetwood Back vormden wij bij deze jams de sessieband. Locatie: Bulls Café, Hoofdweg 1157 in Nieuw-Vennep.


22 april - Nieuw-Vennep

Tijdens de Bulls Jam op 22 april 2018 kon je genieten van (en meedoen aan) een gezellige jam in een gezellig café. Als Fleetwood Back vormen wij bij deze jams de sessieband. Locatie: Bulls Café, Hoofdweg 1157 in Nieuw-Vennep.


21 april - Deil

De Rode Kruis Bloesemtocht brengt ieder jaar een uitgebreid muziekprogramma. Door uitval van een andere band, werden we benaderd om het gat op te komen vullen. En je kent ons; daar zijn wij nooit te beroerd voor. Het weer, de sfeer, de organisatie: alles tip top in orde. Voor herhaling vatbaar!


10 mrt - Lelystad

Altijd leuk om een besloten feest op te luisteren met het repertoire van Fleetwood Mac (en hier en daar ook de voetjes van de vloer te krijgen met andere funky deuntjes, want dat kunnen we ook hoor ;) )


4 mrt - Bar Babbels

We openden de vermaarde maandelijkse Babbels-jamsessie met een mini-concertje. Geluid door Addicted to Sound was zoals altijd picobello in orde!


15 dec - Yachtclub

An evening with Fleetwood Back op het Markermeer! We speelden een uitgebreide set in de altijd gezellige Yachtclub en probeerden wat nieuw oud materiaal uit ;)


25 nov - Flavourland

Op 25 november stonden we op standje 'fanatiek' tijdens de voorronde van Flavourland 2017. De jury genoot van de "prima vertolking en het enthousiaste samenspel op het podium.

22 okt - Café The Pocket

The Pocket goes Poppodium! In Katwijk beten we met Fleetwood Back het spits af.

28 okt - Baltimore

Back by dope demand! Een jaartje geleden stonden we er al, maar toen heette het anders. Nu stonden we dan in Baltimore in het altijd gezellige Almere!

23 sept - 50 jaar Lelystad

Dit jaar bestaat Lelystad 50 jaar en dit werd op 23 september gevierd met een muzikale avond in Poppodium Underground. Met live-muziek van Lelystadse artiesten en band van vroeger en nu.

Boeken?

Neem vrijblijvend contact met ons op via onderstaand contactformulier!

 

Can you get the words out?

Intieme setting? Grote zaal? Alles is bespreekbaar en samen kijken we naar de mogelijkheden om u en uw gasten een onvergetelijke avond te bezorgen!